Koningschieten eerste Pinksterdag 2024

Tussen de buien door hebben we op zondag 19 mei ons koning schieten gehouden. Voor de koningstitel hadden 13 personen zich aangemeld, bij de jeugd waren 2 personen en voor de publieksprijs hadden 18 personen zich aangemeld. De jeugd was als eerste klaar, hier haalde Selina Kempen met het 74 schot de vogel naar beneden. Vervolgens was de Koningstitel naar 298 schoten voor Rosalie Hendriks en de publieksprijs werd gewonnen door Cindy Hendriks met 348 schoten.Nieuwe kleding sponsor in eerste wedstrijd succesvol

De nieuwe kleding van onze sponsor, Schade Net van Eeden uit Cuijk, bleek op de eerste dag van in gebruik name al succesvol. Tijdens het bekerconcours van St. Agatha behaalden we de eerste prijs met korpsschieten. Op bijstaande foto staan niet alle schutters afgebeeld.


Overlijden gildebroeder Martin Kempen

Op woensdag 24 april bereikte ons het droevige bericht dat gildebroeder Martin Kempen was overleden op 79 jarige leeftijd. Martin was keizer van ons gilde en meer als 65 jaar lid.

Op de foto zie je hem terwijl hij zijn herinnering voor het 60 jaar lid zijn in ontvangst neemt in 2019.
Koning schieten 2023

Op zondag 28 mei (1e Pinksterdag) hebben wij ons jaarlijkse koning schieten gehouden. Op deze zonnige dag wist Jan van Daal na 427 schoten de vogel naar beneden te halen. Publiekskoning werd Wilco v.d. Kolk in 221 schoten.

Koning schieten 2022

Op zondag 5 juni (1e Pinksterdag) hebben we ons jaarlijkse koning schieten gehouden. Op deze zeer regenachtige dag wist Angelique van Uden de vogel na 329 schoten naar beneden te halen. Publiekskoning werd Teun Hermers.
Koning schieten voormalige gemeente Cuijk 01-05-2022

Op zondag 1 mei 2022 is voor de laatste keer het gemeente koning schieten oude stijl geweest met de gildes van Sint Agatha, Beers Linden, Haps en Vianen.

Na een felle strijd was het Angelique van Uden die de vogel met het 47e schot naar beneden haalde. Zij is de eerste vrouw die de titel van gemeente koning kreeg. Publiekskoning werd Raymond Boerboom uit Gassel.


Koning schieten 2021

Op zondag 5 september hebben we het jaarlijkse koning schieten gehouden.

Met 243 schoten werd Twan van Uden de nieuwe koning, met 312 schoten werd Juliette Broekman publiekskoning.


Overlijden Gildebroeder Geert Hendriks.

Op maandag 27 januari 2020 bereikte ons het droevige bericht dat onze Gildebroeder Geert Hendriks was overleden.

Geert was een zeer gerespecteerd lid dat al 49 jaar bij ons Gilde was. De laatste 9 jaar als bestuurslid.

Ook was hij de grote motor achter het bouwen en uitvoeren van ons clubhuis. In 1993 was hij Koning en in 2009 werd hij Gemeente Koning. Geert droeg altijd het hoofdvaandel.


Geert is op 3 maart 2020 met gepaste Gilde-eer gecremeerd.